Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Oldemarkt

Als allround makelaar in Oldemarkt kan Makelaardij Middelbrink u helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning of agrarisch goed. Wij zijn een familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid en creativiteit voorop staan. Daarbij kunnen wij u ook in contact brengen met een van onze partners voor bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek.

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Een allround makelaardij in Oldemarkt

Zoekt u een makelaar in Oldemarkt met ervaring en kennis van de omgeving? Dan kunnen wij u helpen. Makelaardij Middelbrink is een familiebedrijf en wij wonen en werken dan al vele jaren in deze omgeving. Als allround makelaardij zorgen wij dat de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd blijft door onder andere meerdere keren per jaar cursussen te volgen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij goed in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Voor een betrouwbare en ervaren makelaar in Oldemarkt kiest u voor Makelaardij Middelbrink.

Ondersteuning bij het kopen van een huis

Wij snappen dat er bij het kopen van een huis veel op u af komt. Er moeten verschillende dingen geregeld worden. Voor u overgaat tot de aankoop van een woning, wilt u weten hoeveel hypotheek u kan krijgen en wat een juist bod is. Zoekt u een makelaar in Oldemarkt die u hierin kan begeleiden? Dan is Makelaardij Middelbrink een goede keuze. U bepaalt zelf waarin wij u ondersteunen. Wij staan voor u klaar voor het zoeken naar een woning tot en met de juridische afwikkeling.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Hypotheekadvies

Voordat u een huis gaat kopen wilt u natuurlijk weten wat voor hypotheek u kan krijgen. Door meerdere jaren ervaring in ons vak kunnen wij u goed begeleiden bij het aanvragen van een hypotheek. Wij werken met verschillende partners samen waarmee we u in contact kunnen brengen. Zij staan u bij vanaf het eerste contactmoment tot en met het zetten van een handtekening bij de notaris.

Uw verkoopmakelaar in Oldemarkt?

Bij woningverkoop staat bij ons uw huis in de hoofdrol. Als verkoopmakelaar in Oldemarkt zorgen wij voor een goede begeleiding bij de verkoop van uw huis. Hierbij kunt u denken aan een deskundig vastgestelde marktwaarde, een goede presentatie met foto’s en video’s gemaakt door een professionele fotograaf en de eindafwikkeling bij de notaris. Wij doen ons uiterste best om als verkoopmakelaar in Oldemarkt uw huis te verkopen.

Neem contact op voor meer informatie

Register taxateur in Oldemarkt

Zoekt u een taxateur in Oldemarkt? Wij zijn aangesloten als register taxateurs bij het NWWI. NWWI keurt rapporten van woningtaxaties van alle aangesloten taxateurs. Als u door ons een taxatie uit laat voeren en het NWWI keurt het goed, dan weet u zeker dat een Nederlandse geldverstrekker deze taxatie accepteert. Het opstellen van een taxatierapport is altijd maatwerk, daarom komen wij graag met u in contact zodat wij een prijsafspraak kunnen maken.

Agrarisch goed laten taxeren?

Wilt u agrarisch goed kopen, verkopen of laten taxeren? Makelaardij Middelbrink kan u daarbij helpen! Wij staan ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs onder de kamer Agrarisch & Landelijk Vastgoed. Wij zijn dus niet alleen gespecialiseerd in het taxeren van woningen maar ook in het taxeren van agrarisch vastgoed. We kennen de omgeving goed en weten precies waar je rekening mee moet houden. Benieuwd wat wij als makelaar in Oldemarkt op het gebied van agrarisch goed kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Bezoek Oldemarkt

Oldemarkt is een schilderachtig dorp gelegen in de Gemeente Steenwijkerland, in de provincie Overijssel. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen, met charmante historische gebouwen en een centrale kerk. Het dorp staat bekend om zijn sfeervolle marktplein, omgeven door oude huizen en lokale winkels. Met zijn landelijke karakter en pittoreske omgeving is Oldemarkt een mooie omgeving om te wonen.

Makelaardij Middelbrink als uw makelaar in Oldemarkt?

Bent u overtuigd dat Makelaardij Middelbrink de beste makelaar in Oldemarkt is om u te helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning of agrarisch goed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn als makelaar vaak op pad, daarom zouden wij graag een afspraak met u willen maken zodat we alle tijd voor u hebben.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA