Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

VastgoedCert

Agnes Middelbrink is Register Makelaar.
VastgoedCert.

Het kwaliteitsregister van makelaars

De Stichting VastgoedCert is een platform van makelaars in onroerende zaken die zich als vakbekwaam makelaar willen onderscheiden in het kwaliteitsregister van VastgoedCert.

Het beroep ‘makelaar’ in onroerende zaken is geen wettelijk beschermde titel. VastgoedCert bewaakt daarom de kwaliteit en vakbekwaamheid in de markt van de inmiddels ruim 9.000 ingeschreven makelaars, verdeeld over de Kamers Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen.

Kwaliteit
De opleiding tot makelaar is door het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF erkend. VastgoedCert borgt deze kwaliteit en de normen die gesteld zijn aan het makelaarsvak.

Trots
Na het behalen van het makelaarsdiploma worden makelaars ingeschreven in ons register. Met elkaar zijn wij trots op het beroep van makelaar en houden we het kennisniveau hoog en actueel.

Vakbekwaamheid

De kennis en kunde van de makelaars wordt niet alleen vooraf, maar ook gedurende de inschrijving regelmatig getoetst om de kwaliteit te kunnen bewaken.

Integriteit
Door een gedegen opleiding fungeert de ingeschreven makelaar als specialist voor de branche. Deskundigheid, transparantie, vertrouwen en integriteit zijn enkele kernwaarden die je als opdrachtgever dan ook van de ingeschreven makelaar mag verwachten.

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA