Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Team

Zoekt u een actieve en betrouwbare makelaar die met u meedenkt? Kom dan naar Gerard en Agnes Middelbrink, die als professionele makelaars u begeleiden bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw onroerend goed.

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10
Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

Gerard is gecertificeerd Register Taxateur. Hij staat ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed en mag daarom landelijk taxeren. Om op dit kwaliteitsniveau te blijven, volgt hij jaarlijks diverse cursussen. Zo blijft de goede kwaliteit van zijn vakmanschap gewaarborgd. Een agrarische taxatie is altijd maatwerk. Dat vindt Gerard ook het boeiende van zijn vak.

“Bij een taxatieverzoek is het belangrijk om het doel van de taxatie te weten. Daar vraag ik als eerste naar. Vervolgens taxeer ik het object en stel een rapport op dat met de accountant of de bank kan worden besproken. Soms volgen er daarna nog aanpassingen. Op deze manier wordt er in samenwerking met de opdrachtgever toegewerkt naar een eindresultaat dat jaren mee kan.”

De vastgoedmarkt is constant in beweging door allerlei factoren van buitenaf. In de huidige tijd staat de agrarische sector voor veel uitdagingen. De boerenprotesten laten zien dat de boer vecht voor zijn/haar bedrijf. Wat brengt de toekomst voor úw bedrijf? Zijn de bedreigingen om te zetten in kansen? En hoe gaat u met uw bedrijf verder? Door de externe factoren goed in de gaten te houden kunt u tijdig reageren op de te verwachten veranderingen in zowel de woningmarkt als de agrarische markt. Gerard kan samen met u sparren en zijn expertise op het gebied van markt en marktwaarde inzetten.

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

Is sinds 2001 werkzaam als makelaar en taxateur in de regio’s Steenwijkerland en Noordoostpolder. Ze heeft voor deze regio gekozen, omdat ze geboren en getogen is in Steenwijkerland en rond haar dertigste is verhuisd de Noordoostpolder. Doordat ze de regio goed kent, weet zij locaties op waarde te schatten en haar enthousiasme te delen.

Met haar bedrijfskundige achtergrond in agrarische- en bancaire sector volgde Agnes de opleiding tot makelaar/taxateur vanuit de wens om niet alleen de adviserend werk te doen. Het verkopen of taxeren van een woning levert vaak het resultaat op, waar mensen blij van worden. Haar interesse in de menselijke kant, en de juridische- en zakelijke kant van het vak zorgen er voor dat zij verder kijkt dan het pand alleen. Kansen zien en pakken, bezig zijn met mogelijkheden. Daar zit haar meerwaarde.

Agnes is als Register Makelaar Taxateur ingeschreven in de kamer Wonen van het NRVT en VastgoedCert.

U treft Agnes doorgaans op haar werkkantoor in Emmeloord. Wilt u zeker zijn dat ze beschikbaar is, dan is het maken van een afspraak een pré. Dagelijks doorkruist zij haar werkgebied op pad naar afspraken. Zij komt dus ook graag bij u thuis.

Met passie je werk doen, met panden waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat is het uitgangspunt van de ervaren makelaar-taxateur Agnes Middelbrink.

Ons werkgebied

Wij werken volgens een werkgebied, de onderstaande kaart geeft een interactieve weergave van het gebied waar wij onze diensten leveren. Zit jij op de rand van dit gebied, en ben je toch benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA