Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Hypotheekadvies bij Makelaardij Middelbrink

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Hypotheekadvies bij Makelaardij Middelbrink

Kunt u uw droomhuis wel of niet betalen? Hoeveel hypotheek u kunt krijgen hangt af van verschillende factoren. U kunt bijvoorbeeld denken aan eigen geld, een schenking of een lening bij uw ouders. De meest gebruikelijke manier is een lening bij de bank in de vorm van een hypotheek. U gaat bij het kopen van een woning een financiële verplichting voor lange(re) termijn aan. Wij ondersteunen u op dat belangrijke moment graag met gedegen financieel advies.

Financieel puzzelen

Een hypotheek laten berekenen en aanvragen is een financiële aangelegenheid die je niet dagelijks doet. Welke hypotheek past het beste bij uw persoonlijke situatie? Welke regels en financiële ontwikkelingen komen er bij kijken? Makelaardij Middelbrink werkt samen met verschillende partners om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden

Hypotheekgesprek

Met de meest actuele kennis van de financiële markt en een groot palet aan geldverstrekkers kan een hypotheekadviseur u goed adviseren wat betreft het verkrijgen van een gunstige hypotheek. In het advies wordt gekeken naar hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Dit hangt onder andere af van uw inkomen en de manier waarop u uw geld verdiend. Hij begeleidt u vanaf het eerste contactmoment tot en met het zetten van een handtekening bij de notaris.
Daarnaast wilt u ook graag weten hoeveel u totaal nodig heeft voor eventuele verbouwingen van uw droomhuis. Of u dit mee kan financieren hangt onder andere af van de waarde van uw woning.

 

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA