Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Meppel

Zoekt u een makelaar in Meppel die u kan helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van een woning of agrarisch goed. Makelaardij Middelbrink helpt u graag. Daarnaast kunnen wij ook begeleiding bieden in het contact met de hypotheekadviseur. Voor een allround makelaar in Meppel moet u bij makelaardij Middelbrink zijn.

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Makelaardij Middelbrink: uw makelaar voor in Meppel

Als u een makelaar in Meppel zoekt, dan is makelaardij Middelbrink een goede keuze. Wij zijn een familiebedrijf met veel ervaring in de wereld van onroerend goed. Betrouwbaar en actief zijn woorden die onze makelaardij omschrijven.

Wij kunnen u op meerdere facetten helpen en zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Doordat wij elk jaar cursussen volgen, blijft ons kennisniveau altijd up to date. Als u kwaliteit, ervaring en betrouwbaarheid belangrijk vindt, is makelaardij Middelbrink uw makelaar in Meppel en omgeving.

Huis kopen in Meppel?

Bij het kopen van een woning komt er veel op u af. Er moet een hypotheekaanvraag gedaan worden, bezichtigingen worden gepland en er moet een juist bod uitgebracht worden. Nog niet te beginnen over hetgeen wat u na de koop moet regelen. Wij van makelaardij Middelbrink kunnen u als aankoopmakelaar in Meppel goed begeleiden bij alles wat er komt kijken bij de aankoop van een huis.

Van het regelen van bezichtigingen tot aan de handtekening bij de sleuteloverdracht zullen wij u ondersteunen. Wij kunnen uw aankoopmakelaar in Meppel worden en u helpen bij het kopen van uw droomhuis.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Huis verkopen in Meppel?

Wilt u uw huis in Meppel verkopen? Wij kunnen u helpen bij de verkoop van uw huis, waarbij we de marktwaarde vaststellen en zorgen voor een professionele presentatie. Makelaardij Middelbrink regelt de bezichtigingen voor u en zorgt ervoor dat de kijker een volledig beeld van de woning krijgt.

Bij het verkopen van uw woning kunt u er op vertrouwen dat wij ons uiterste best doen voor u, zodat de verkoop zo zorgeloos mogelijk verloopt. Wij gaan ervoor om van de kijker een koper te maken.

 

Neem contact op voor meer informatie

Taxateur in Meppel

Voor een taxateur in Meppel kunt u ook bij Makelaardij Middelbrink terecht. Wij staan ingeschreven als register taxateurs en zijn aangesloten bij de NWWI. Dit is het validatie-instituut voor woningtaxaties en keurt rapporten van alle aangesloten taxateurs. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door de NWWI is goedgekeurd. Naast de taxaties op het gebied van wonen, zijn wij ook bevoegd om agrarische taxaties uit te voeren.

Zoekt u voor uw woning of agrarisch goed een taxateur in Meppel? Dan komen wij graag met u in contact, zodat wij een prijsafspraak kunnen maken.

Hypotheekadvies

Het vinden van de juiste hypotheek en dit aanvragen is een financiële aangelegenheid die u niet dagelijks doet. Wilt u een huis kopen in Meppel en wilt u een passend hypotheekadvies? Wij werken samen met verschillende partners die u advies kunnen geven. Voor een makelaar in Meppel die u goed en betrouwbaar kan adviseren op het gebied van hypotheek, moet u bij Middelbrink zijn.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Agrarisch goed

Wilt u agrarisch goed verkopen, kopen of laten taxeren? Dan kan Middelbrink makelaardij u goed helpen. Wij zijn als register taxateur ingeschreven in de kamer landelijk en agrarisch vastgoed. Bij een taxatie voor agrarisch goed wordt eerst gevraagd wat het doel is van de taxatie, omdat dit maatwerk betreft.

Nadat er een afspraak is gemaakt wordt het te taxeren object opgenomen en vervolgens wordt er een rapport opgesteld dat kan worden besproken met de accountant of de bank. Om op kwaliteitsniveau te blijven worden er jaarlijks diverse cursussen gevolgd door onze makelaar voor agrarisch vastgoed. Zo wordt de kwaliteit van het advies gewaarborgd.

Ontdek Meppel

Wonen in Meppel is wonen in een gezellige stad met de knusse sfeer van een dorp. De stad ligt op een kruispunt van riviertjes en stroompjes. Meppel wordt ook wel het Mokum van het noorden genoemd. De kerken en grachten maken de stad authentiek en laten veel zien van de historie. Naast de mooie kerken en grachten heeft Meppel nog meer te bieden, namelijk een bruisend centrum met veel restaurants en cafés.

Wordt makelaardij Middelbrink uw makelaar in Meppel?

Zoekt u een makelaar in Meppel en bent u overtuigd dat wij de juiste partij voor u zijn? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Makelaardij Middelbrink. Als makelaars zijn wij vaak op pad, bezoek ons daarom bij voorkeur op afspraak.

Een groot voordeel is dat Meppel een centrale ligging heeft. Zo kunt u snel naar bijvoorbeeld Zwolle of Heerenveen.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA