Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Marknesse

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Marknesse? Bij Makelaardij Middelbrink bent u aan het juiste adres. Wilt u uw huis verkopen in Marknesse, wilt u een taxatie laten uitvoeren of zoekt u een nieuwe woning?

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt staan Gerard en Agnes Middelbrink klaar om u te begeleiden bij zowel de verkoop als de aankoop van uw woning. Neem contact op voor meer informatie over een makelaar in Marknesse!

Uw makelaar in Marknesse

Als makelaar in Marknesse kennen Agnes en Gerard de markt door en door en bieden u een persoonlijke en deskundige service. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd en helpen u bij elke stap van het proces.

Of u nu een huis wilt verkopen, grondgebied wilt laten taxeren voor verkoop en meer. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kies makelaardij Middelbrink als uw makelaar in Marknesse en omgeving.

Zorgeloos verkopen met een makelaar in Marknesse

Als makelaar in Marknesse helpen wij graag uw huis verkopen. Makelaardij Middelbrink neemt alle zorgen uit handen. Van de eerste waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop bij de notaris, wij begeleiden u bij elke stap. Onze aanpak omvat:

  • Een deskundig vastgestelde marktwaarde dankzij woningtaxatie
  • Een op maat gemaakte verkoopstrategie
  • Professionele presentatie van uw woning
  • Actieve en professionele bezichtigingen
  • Effectieve onderhandelingen
  • Juridisch onderlegde koopovereenkomst
  • Eindafwikkeling bij de notaris

Naast het taxeren van woningen, kunt u ook bij ons terecht voor het taxeren en verkopen van agrarisch goed. Makelaardij Middelbrink is uw allround makelaar in Marknesse!

Leer Middelbrink kennen

Uw huis verkopen in Marknesse met professionele presentatie

Een goede presentatie is essentieel voor de verkoop van uw huis in Marknesse. Bij Makelaardij Middelbrink zorgen we ervoor dat uw huis op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd. 

Wij geloven dat elke woning uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom besteden we extra aandacht aan de uitstraling en presentatie van uw woning, zodat potentiële kopers een helder en aantrekkelijk beeld krijgen. Van het opstellen van een pakkende omschrijving tot het in beeld brengen van de beste kenmerken van uw woning, wij zetten alles op alles om uw huis in de schijnwerpers te zetten.

Dit omvat professionele fotografie, 360-graden foto’s, video’s, drone-opnamen en meer. We plaatsen uw woning op belangrijke platforms zoals Funda, VBO en onze eigen website en maken gebruik van sociale media om een breed publiek te bereiken.

Een huis kopen in Marknesse? Wij zijn uw aankoopmakelaar

Ook bij het kopen van een huis in Marknesse kunnen we u helpen. Wij bieden begeleiding vanaf de start van uw zoektocht naar een woning tot het moment dat u uw droomhuis heeft gevonden en de handtekening onder het koopcontract zet.

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een grote stap is, en daarom nemen wij de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt, zodat u de perfecte woning vindt die aan al uw criteria voldoet.

Gerard en Agnes Middelbrink hebben meer dan 20 jaar ervaring in de huizenmarkt en helpen u graag bij het vinden en kopen van uw droomhuis. Wij bieden deskundig advies, ondersteuning bij onderhandelingen, en zorgen voor een soepel aankoopproces van begin tot eind als aankoopmakelaar in Marknesse.

Deskundig hypotheekadvies in Marknesse

Naast het kopen en verkopen van woningen, bieden wij ook deskundig hypotheekadvies. Onze uitgebreide kennis van de markt en ons brede netwerk van professionals stellen ons in staat om u te helpen bij het vinden van de beste hypotheekoplossing voor uw situatie. 

Wij zorgen voor een naadloze samenwerking met hypotheekadviseurs, zodat uw financiering zonder problemen wordt geregeld.

Ontdek Marknesse

De Noordoostpolder, ontstaan in 1942, bestaat uit een centrale plaats Emmeloord, met daaromheen negen dorpen. Marknesse is het grootste dorp en heeft ruime voorzieningen. Er zijn genoeg winkels, restaurants en het heeft diverse verenigingen. Marknesse is een aantrekkelijke optie voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen. De meeste huizen zijn koopwoningen die goed betaalbaar zijn.

Is Makelaardij Middelbrink uw makelaar in Marknesse?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gerard en Agnes Middelbrink staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kopen of verkopen van uw huis in Marknesse. 

Ook als u zich aan het oriënteren bent of een hypotheekadvies wil, staan wij als makelaar in Marknesse voor u klaar.

Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA