Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Luttelgeest

Bent u op zoek naar een makelaar nabij Luttelgeest? Als het gaat om het taxeren, het verkopen van uw huis of het kopen van een woning, bent u op zoek naar iemand die u kunt vertrouwen en u voorziet van persoonlijk advies.

Bij Makelaardij Middelbrink hebben we jarenlange ervaring in de woonmarkt van particulieren én agrarisch goed. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Wij helpen u graag als makelaar in Luttelgeest!

Makelaardij Middelbrink is uw makelaar in Luttelgeest

Zoekt u een makelaar in Luttelgeest, dan zoekt u iemand met jarenlange ervaring in onroerend goed. Ons familiebedrijf is sinds tijden actief in de regio en kan u op verschillende manieren van dienst zijn.

Zoekt u een aankoopmakelaar in Luttelgeest voor het kopen van een huis of wilt u uw huis of grondgebied juist laten taxeren voor de verkoop? Onze makelaars zijn experts op het gebied van taxaties, de aankoop en verkoop van woningen. Als u kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt, is makelaardij Middelbrink de beste makelaar in Luttelgeest en omgeving.

Dé makelaar in Luttelgeest die ontzorgt

Makelaardij Middelbrink is de makelaar in Luttelgeest die ontzorgt. Geleid door Gerard en Agnes Middelbrink, bieden wij een uitgebreide en zorgeloze service aan verkopers, kopers en meer in Luttelgeest en omgeving.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio Steenwijkerland en de Noordoostpolder, begeleiden wij u door het hele verkoop, koop of taxatieproces. Onze diepgaande kennis van de lokale markt stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie en wensen.

Bij Makelaardij Middelbrink staan uw wensen en behoeftes centraal. Onze missie is volledige ontzorging en begeleiding. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Makelaardij Middelbrink als makelaar in Luttelgeest voor u kan betekenen.

Lees hier meer over het team van Makelaardij Middelbrink

Wij helpen uw huis verkopen in Luttelgeest

Zoekt u een makelaar voor het verkopen van uw huis in Luttelgeest? Hieronder ziet u een overzicht van wat u van ons kunt verwachten:

  • Bepalen van de woningwaarde: We voeren een gedetailleerde taxatie uit om de marktwaarde vast te stellen. Dit doen wij ook voor agrarisch goed.
  • Professionele presentatie: Hoogwaardige foto’s en video’s om uw huis optimaal weer te geven.
  • Advertentie en marketing: Uw woning wordt gepromoot op platforms zoals Funda, VBO en onze eigen website.
  • Regelen van bezichtigingen: We plannen en begeleiden de bezichtigingen voor potentiële kopers.
  • Begeleiding naar verkoop: We bieden deskundige begeleiding en advies tijdens het gehele verkoopproces.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Uw aankoopmakelaar in Luttelgeest

Als aankoopmakelaar in Luttelgeest kunnen wij ook helpen bij het kopen van een woning. Bij Makelaardij Middelbrink zijn wij u van dienst vanaf de start van uw zoektocht tot het vinden van de perfecte woning en het zetten van de handtekening bij de notaris. Zo bieden wij begeleiding bij:

  • De hypotheekaanvraag: We ondersteunen u bij het aanvragen van een hypotheek.
  • Bezichtigingen inplannen: We regelen en begeleiden bezichtigingen van potentiële woningen.
  • Het uitbrengen van een bod: We helpen u bij het strategisch uitbrengen van een bod op uw droomhuis.

Makelaardij Middelbrink biedt volledige ondersteuning als makelaar in Luttelgeest.

Ontvang deskundig hypotheekadvies

Voordat u een huis kunt kopen, is het belangrijk om te weten welke hypotheekmogelijkheden voor u beschikbaar zijn. Heeft u behoefte aan persoonlijk hypotheekadvies voor uw woningaankoop?  Als aankoopmakelaar in Luttelgeest hebben wij samenwerkingen met ervaren hypotheekadviseurs die u kunnen voorzien van het beste advies. 

Wilt u weten hoe dit proces verloopt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Ontdek Luttelgeest

Als makelaar in Luttelgeest vertellen wij u graag wat meer over deze plaats. ‘Luttel’ betekent ‘klein’ en ‘geest’ verwijst naar hoge zandgronden. De naam Luttelgeest komt voor het eerst voor in 1379, toen toestemming werd gevraagd voor de bouw van een versterking om de Friese piraterij op de Zuiderzee te bestrijden. Deze historische plaats lag vroeger bij Kuinre.

Luttelgeest ligt in het noordoosten van de polder en biedt een mix van dorpsleven en uitgestrekte landbouwgebieden. Het dorp herbergt ook het grootste tuinbouwgebied van de Noordoostpolder, gekenmerkt door uitgestrekte kassen. In het noordwesten bevindt zich het schilderachtige Kuinderbos.

Een belangrijke toeristische trekpleister is Pantropica, een kassencomplex met tropische planten en een vlindertuin. Dankzij het vele groen en de open ruimtes draagt Luttelgeest de slogan ‘groendorp met ruimte’.

Neem contact met ons op voor een makelaar in Luttelgeest

Wilt u een woning laten taxeren, verkopen of kopen? Of zit u nog in de oriëntatiefase en heeft u behoefte aan hypotheekadvies? Wat uw wens of vraag ook is, neem contact op met Makelaardij Middelbrink! Wij helpen u graag als makelaar in Luttelgeest.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA