Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Wolvega

Zoekt u een makelaar in Wolvega die u kan helpen op meerdere facetten? Makelaardij Middelbrink is dan de juiste keuze. Wij zijn een allround makelaarskantoor dat werkzaam is in de regio’s Steenwijkerland, Noordoostpolder en de gebieden daaromheen. Wij kunnen u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis of agrarisch goed in Wolvega. Daarnaast kunnen wij taxaties uitvoeren en u helpen in het contact met de hypotheekadviseur.

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Makelaardij Middelbrink: uw makelaar in Wolvega

Makelaardij Middelbrink is een familiebedrijf met vele jaren ervaring in onroerend goed en makelaar in Wolvega en omgeving. Wij zijn een allround makelaardij, wat betekent dat wij u op meerdere gebieden binnen de vastgoedwereld kunnen helpen. Zowel bij de aankoop of verkoop van uw huis of bijvoorbeeld de taxatie van vastgoed. Ongeacht de dienst die u bij ons afneemt, zorgen wij er altijd voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor een makelaar in Wolvega die ervaring heeft, betrouwbaar is en kwalitatief werk levert, moet u bij makelaardij Middelbrink zijn.

Huis in Wolvega kopen?

Door de jaren heen is de huizenmarkt sterk veranderd. Wij als makelaar snappen dat u soms even niet meer weet wat u moet verwachten of welke stappen u het beste kunt nemen. Bij het kopen van een woning kunnen wij u begeleiding bieden van A tot Z.

Wij begeleiden u vanaf de start van de zoektocht tot de gezette handtekening onder het koopcontract. Als aankoopmakelaar in Wolvega zorgen wij ervoor dat we samen met u uw droomhuis zullen vinden.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Gaat u uw huis verkopen in Wolvega?

Heeft u besloten om uw huis in Wolvega te verkopen? Wij kunnen u als verkoopmakelaar hier goed bij helpen. Doordat wij ook taxaties mogen doen, kunnen wij de marktwaarde van uw huis vaststellen.

Wij zorgen er bovendien voor dat uw huis mooi gepresenteerd wordt en dat bij de bezichtigingen de kijker een volledig beeld van de woning krijgt. Door het inzetten van een fotograaf voor foto´s en video’s van de woning zullen wij een zo goed mogelijk beeld creëren waardoor de kijker niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een verkoopmakelaar in Wolvega te bespreken.

 

Neem contact op voor meer informatie

Professionele taxateur in Wolvega

Naast verkoop- en aankoopmakelaar zijn wij ook actief als taxateur in Wolvega. Wij kunnen een taxatie uitvoeren voor uw woning of agrarisch goed. Doordat wij als register taxateurs ingeschreven staan kunnen wij een taxatie voor u opmaken. Wij zijn ingeschreven bij het NWWI die de rapporten van alle aangesloten taxateurs keurt. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door de NWWI is goedgekeurd.

Als taxateur in Wolvega komen wij graag met u in contact, zodat wij een prijsafspraak kunnen maken.

Hypotheekadvies

Voor ondersteuning en gedegen financieel advies bij het aanvragen van een hypotheek voor een huis in Wolvega, kunt u ook bij Middelbrink Makelaardij terecht. Wij kunnen u in contact brengen met onze partners voor hypotheekadvies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed ondersteunen bij deze financiële aangelegenheid.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Specialist op het gebied van agrarisch goed

Voor een agrarisch taxateur kunt u bij ons terecht. Als makelaardij zijn wij ingeschreven als register taxateur in de kamer landelijk en agrarisch goed. Hierdoor mogen wij u helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van agrarisch goed.

De kwaliteit van de taxaties blijft gewaarborgd doordat wij onder andere elk jaar diverse cursussen volgen. Een taxatie is altijd maatwerk, daarom wordt altijd van tevoren gevraagd wat het doel is voor het doen van een taxatie. Wilt u agrarisch goed laten taxeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wonen in Wolvega

Wolvega is een levendig dorp in Friesland met ongeveer 13.000 inwoners. Wolvega staat bekend om de paardendrafbaan. Hoewel een avond naar de paardenraces bij de drafbaan leuk is, biedt Wolvega nog veel meer dan dat. Wolvega biedt goed onderwijs, een uitgebreid winkelcentrum, leuke restaurants en uitstekende voorzieningen op het gebied van zorg en sport, inclusief een overdekt zwembad.

Dankzij de centrale ligging kunt u vanuit Wolvega gemakkelijk naar grote steden, zoals Groningen, Leeuwarden of Zwolle komen.

Worden wij uw makelaar in Wolvega?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden van een makelaar in Wolvega en omgeving te bespreken. Wij zijn als makelaars vaak op pad. Daarom zouden wij het fijn vinden om een afspraak met u in te plannen zodat wij echt de tijd voor u hebben. Voor een ervaren en betrouwbare makelaar in Wolvega moet u bij makelaardij Middelbrink zijn.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA