Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Ens

Kies voor een makelaar nabij Ens die zich kenmerkt door betrouwbaarheid en persoonlijk advies. Zijn dit belangrijke kenmerken als u op zoek bent naar een makelaar voor het taxeren, kopen of verkopen van uw een woning? Makelaardij Middelbrink heeft jarenlange ervaring en helpt u graag op weg naar het vinden van de juiste oplossing omtrent een woning of agrarisch goed. Neem contact op voor meer informatie over een makelaar in Ens!

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Makelaardij Middelbrink: de makelaar in Ens

Als u op zoek bent naar een makelaar in Ens, is Makelaardij Middelbrink een goede keuze. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in de wereld van onroerend goed en kan u op meerdere facetten van dienst zijn.

Zoekt u een aankoopmakelaar bij het kopen van een huis of wilt u uw huis of grondgebied juist laten taxeren voor de verkoop? Onze makelaars zijn experts op het gebied van taxaties, de aankoop en verkoop van woningen. Als u kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt, is makelaardij Middelbrink de beste makelaar in Ens en omgeving.

Uw huis verkopen in Ens

Dat het verkopen van een huis in Ens een spannende stap is, begrijpen wij als makelaars maar al te goed. Wij kunnen uw zorgen wegnemen en u helpen met de verkoop. Allereerst (en wanneer nodig) zullen we de marktwaarde van uw woning vaststellen door middel van een taxateur. Wij staan ingeschreven als taxateur en zijn aangesloten bij de NWWI, waardoor we woningtaxaties mogen uitvoeren en rapporten mogen aanvragen. Dit doen we niet alleen voor woningen, maar ook voor agrarisch goed.

Nadat de marktwaarde is bepaald, kunnen we u helpen met het professioneel presenteren van de woning. Door de inzet van een fotograaf voor foto’s en video’s kan er een zo goed mogelijk beeld gecreëerd worden. Uw huis wordt aangeboden op Funda, VBO en onze eigen website. Onze makelaars regelen de bezichtigingen en begeleiden de kijkers naar de aankoop van uw huis. Kies voor Makelaardij Middelbrink als makelaar in Ens, zodat u zorgeloos uw woning kunt verkopen.

Lees hier meer over het team van Makelaardij Middelbrink

Een huis kopen in Ens met een aankoopmakelaar

Ook bij het kopen van een woning kunnen we u helpen. Wij bieden begeleiding vanaf de start van uw zoektocht naar een woning tot het moment dat u uw droomhuis heeft gevonden en de handtekening onder het koopcontract zet.

We kunnen u ondersteunen bij het doen van de hypotheekaanvraag, het inplannen van bezichtigingen en uiteindelijk het uitbrengen van een bod. Wij van makelaardij Middelbrink kunnen u als aankoopmakelaar in Ens helpen bij alles wat er komt kijken als u een huis gaat kopen.

Deskundig hypotheekadvies in Ens

Als u een huis wilt kopen, moet u eerst weten wat voor hypotheek u kunt krijgen. Wilt u een passend hypotheekadvies voor de aankoop van een woning nabij Ens? Wij werken samen met hypotheekadviseurs die u het beste advies kunnen geven. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontdek Ens

In de Noordoostpolder ligt het charmante, kleine dorpje Ens. Het prachtige landschap maakt het dorpje ideaal voor natuurliefhebbers. Ook zijn er genoeg winkels en restaurants binnen handbereik. Ens is een aantrekkelijke optie voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen. De meeste huizen zijn koopwoningen die goed betaalbaar zijn.

Wordt Makelaardij Middelbrink uw makelaar in Ens?

Zoekt u een makelaar in Ens voor het taxeren, kopen of verkopen van uw woning? U kunt vrijblijvend contact opnemen om een afspraak in te plannen. Ook als u zich aan het oriënteren bent of een hypotheekadvies wil, staan wij als makelaars in Ens voor u klaar.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of 0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00
[email protected]
Direct mailen? Dat kan natuurlijk ook!
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA