Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Kraggenburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Kraggenburg? Bij Makelaardij Middelbrink bent u aan het juiste adres. Wij bieden een complete service als allround makelaar als zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar in Kraggenburg en omgeving.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak. Wij staan u graag te woord als makelaar in Kraggenburg!

Makelaar in Kraggenburg? Kies Makelaardij Middelbrink

Als makelaar in Kraggenburg helpen wij u graag met het kopen en verkopen van uw huis. Of u nu een starter bent of als senior opnieuw de woningmarkt betreedt; extra ondersteuning van ervaren professionals is nooit overbodig!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo houden wij onze kennis up-to-date door het volgen van verschillende cursussen. Alleen zo houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening op het niveau dat u van ons gewend bent. Wij zijn u als makelaar graag van dienst in Kraggenburg en omgeving.

De ervaren makelaar in Kraggenburg en omgeving

Zoekt u een makelaar in Kraggenburg, dan zoekt u iemand met verstand van zaken. Makelaardij Middelbrink heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Wij kennen de regio Kraggenburg door en door en kunnen u daarom de beste adviezen geven. Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

Wij bieden een persoonlijke benadering en nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen. Hierdoor kunnen we een op maat gemaakt plan opstellen dat aansluit bij uw specifieke situatie. Een ervaren makelaar in Kraggenburg wordt zo een waardevolle investering.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Zoekt u een aankoopmakelaar in Kraggenburg?

Het kopen van een huis kan een ingewikkeld proces zijn, maar met Makelaardij Middelbrink als aankoopmakelaar in Kraggenburg aan uw zijde wordt het een stuk eenvoudiger. Wij helpen u bij elke stap, van het zoeken naar geschikte woningen tot de onderhandelingen en de uiteindelijke aankoop. 

Onze lokale kennis en ervaring maken ons de perfecte partner voor uw zoektocht naar een nieuw thuis in Kraggenburg.

Profiteer van ons netwerk van hypotheekadviseurs

Bij het kopen van een woning komt ook de financiering om de hoek kijken. Makelaardij Middelbrink werkt als makelaar in Kraggenburg nauw samen met een netwerk van betrouwbare hypotheekadviseurs.

Hierdoor kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat, zodat u de best mogelijke hypotheek krijgt voor uw situatie.

Uw huis verkopen in Kraggenburg

Overweegt u om uw huis te verkopen in Kraggenburg? Makelaardij Middelbrink biedt een uitgebreide service die begint bij een accurate waardebepaling en eindigt bij een succesvolle verkoop.

Als erkende register taxateurs zorgen wij voor een deskundige en nauwkeurige waardebepaling. Dit is essentieel om een realistische en concurrerende vraagprijs te bepalen, waardoor uw woning aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers.

Ook zorgen wij voor een professionele presentatie van uw woning. Een goede eerste indruk is immers cruciaal bij het verkopen van een huis. Daarnaast zorgen wij voor actieve marketing en effectieve onderhandelingen om de beste resultaten te behalen. Zo wordt u volledig ontzorgd bij het verkopen van uw huis in Kraggenburg

Neem contact op voor meer informatie

Laat uw woning taxeren met een makelaar in Kraggenburg

Een nauwkeurige taxatie is essentieel voor het verkopen of herfinancieren van uw woning. Een correcte waardebepaling is tevens belangrijk voor aankoopmakelaars in Kraggenburg en omgeving. Als register taxateurs in het Nederlands Register Vastgoed Taxateur in de kamer Wonen, Agrarisch en Landelijk Vastgoed, bieden wij betrouwbare en deskundige taxatiediensten in Kraggenburg.

Wij zorgen voor een gedetailleerd en gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan alle eisen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Bevoegd agrarisch makelaar en taxateur

Naast onze focus op woningen, zijn wij als makelaar in Kraggenburg ook agrarisch makelaar en taxateur sinds 2001. Gerard Middelbrink is gespecialiseerd in de agrarische sector en kan u helpen bij het taxeren van boerderijen, landerijen en andere agrarische objecten.

Als agrarisch makelaar begrijpen wij de unieke uitdagingen en kansen binnen de agrarische sector. Onze expertise zorgt voor een accurate waardebepaling en professioneel advies.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Meer over Kraggenburg

Ook kunnen wij u als makelaar meer vertellen over Kraggenburg. Het is een pittoresk dorp in de gemeente Noordoostpolder, met ongeveer 1.555 inwoners. Gelegen ten zuidoosten van Emmeloord, combineert Kraggenburg een rijke geschiedenis met moderne voorzieningen. De naam Kraggenburg is ontstaan in 1847 en verwijst naar het noodhaventje bij de monding van het Zwolse Diep.

In de jaren zestig trok Kraggenburg hogeropgeleiden aan door de vestiging van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium en het Waterloopkundig Laboratorium. Dit leidde tot de vraag naar meer en luxere woningen. Tegenwoordig is het Waterloopbos een rijksmonumentaal openluchtlaboratorium, waar talloze onderzoeken naar watergedrag zijn uitgevoerd. Het bos herbergt fascinerende overblijfselen van de studies naar de Deltawerken.

Kraggenburg biedt een unieke leefomgeving, omringd door prachtige natuur en water. Deze rustieke en sfeervolle setting maakt het een ideale plek om te wonen. Ontdek de charme van Kraggenburg en vind uw droomhuis met de deskundige begeleiding van Makelaardij Middelbrink als aankoopmakelaar in Kraggenburg.

Wij helpen u graag als makelaar in Kraggenburg

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met Makelaardij Middelbrink. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vastgoedwensen in Kraggenburg.

Of u nu een huis wilt kopen, verkopen of taxeren, wij bieden de expertise en ondersteuning die u nodig heeft als uw makelaar in Kraggenburg!

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA