Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Zwartsluis

Zoekt u naar een makelaar in Zwartsluis die u kan helpen met meerdere aspecten? Makelaardij Middelbrink biedt de oplossing! Wij kunnen u helpen met het taxeren, kopen of verkopen van uw huis of grondgebied. Daarnaast kunnen wij u begeleiding bieden met hypotheekadvies. U zit bij ons op de juiste plek voor een allround makelaar in Zwartsluis.

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Onze makelaars in Zwartsluis helpen u graag

Als makelaar in de omgeving van Zwartsluis staan we u graag te woord. Onze jarenlange ervaring helpt ons om goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Als familiebedrijf zijn wij op meerdere vlakken bereid u te helpen in het maken van de juiste keuzes. Of u ons nodig heeft voor het verkopen van uw woning, hypotheekadvies of voor een taxatie, wij zijn in de omgeving van Zwartsluis uw betrouwbare makelaar.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Huis kopen in Zwartsluis met behulp van een makelaar

Bij het kopen van een huis komen veel dingen kijken. Er moet een hypotheek worden aangevraagd, er moeten bezichtigingen worden gedaan en u moet wellicht uw eigen woning nog verkopen. Mocht u uw droomhuis hebben gevonden, dan moet er een bod worden uitgebracht.

In dit hele proces helpen we u graag als uw aankoopmakelaar in Zwartsluis. De ondersteuning van mensen die verstand hebben van de huizenmarkt is van belang om goede keuzes te maken. Daarom begeleiden we u vanaf de start van de zoektocht naar een huis tot aan de handtekening onder de koopovereenkomst bij de notaris. De jarenlange ervaring van ons als makelaardij in Zwartsluis biedt u de passende begeleiding.

Lees hier meer over het team van Makelaardij Middelbrink

Uw huis verkopen

Wilt u uw huis in Zwartsluis juist verkopen? Ook dan kunnen we u helpen. Bij het verkopen van uw huis moeten we de marktwaarde vaststellen. Doordat Makelaardij Middelbrink staat ingeschreven als taxateur, kunnen wij dit voor u uitvoeren. Daarnaast zorgen we voor een professionele presentatie van de woning. Wij kunnen foto’s en video’s maken en zorgen dat de kijker een compleet beeld krijgt.

Wanneer er aanvragen zijn voor bezichtigingen kunnen wij u ondersteunen in het plannen van afspraken met kijkers. Wij willen ervoor zorgen dat de verkoop van uw woning zo zorgeloos mogelijk verloopt. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat wij u kunnen helpen als makelaar in Zwartsluis.

Deskundig hypotheekadvies en taxaties bij Makelaardij Middelbrink

Als taxateur nabij Zwartsluis kunnen wij u niet alleen helpen met het taxeren van uw woning, maar ook met het taxeren van bedrijfs- of agrarisch goed. In beide markten kunnen we u met veel deskundigheid van dienst zijn. Wij helpen u wanneer u een taxatierapport nodig heeft voor de financiering van de nieuwe woning of het op waarde schatten van uw huidige woning.

Ook voor ondersteuning en financieel advies kunt u bij ons langs komen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden. De hypotheekadviseur kan u inzicht geven in uw financiële situatie en mogelijkheden. Voor een betrouwbare taxateur, hypotheekadviseur en makelaar nabij Zwartsluis kiest u Makelaardij Middelbrink.

Ontdek Zwartsluis

In het mooie Overijssel vindt u de kleine havenplaats Zwartsluis. In de gemeente Zwartewaterland komen het Zwarte Water en het Meppelerdiep samen en kunt u langs de historische grachten wandelen, de scheepvaart bekijken in de oude haven en genieten van de rustgevende omgeving.

Kom langs bij Makelaardij Middelbrink: dée makelaar in Zwartsluis

Wij helpen u graag met het taxeren, kopen of verkopen van uw woning als makelaar in Zwartsluis. Wilt u bij ons langskomen? Neem contact op, zodat we samen een geschikt moment kunnen inplannen. Ook als u zich aan het oriënteren bent of vragen heeft, staan wij voor u klaar!

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of 0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00
[email protected]
Direct mailen? Dat kan natuurlijk ook!
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA