Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Steenwijk

Op zoek naar een makelaar in Steenwijk die zich kenmerkt door persoonlijke service en betrouwbaarheid? Kies voor Makelaardij Middelbrink, een ervaren en veelzijdig makelaarskantoor met jarenlange expertise op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed. Onze betrokken en deskundige makelaars in Steenwijk denken altijd met u mee en helpen u bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw vastgoedvragen. Aarzel niet en neem contact op met een van onze makelaars in Steenwijk!

Advies nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Vind uw droomhuis met behulp van een makelaar in Steenwijk

Gerard en Agnes Middelbrink zijn al jaren actief als taxateur en makelaar in Steenwijk en omgeving. Het meenemen van een makelaar naar een bezichtiging vergroot de kans op het vinden van uw droomwoning. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het aankoopproces niet voor verrassingen komt te staan, begeleiden u bij het selecteren van de juiste woning, geven financieel advies, taxeren de woning, begeleiden de aankoop en regelen juridische afwikkelingen bij de notaris.

Onze makelaars ondersteunen u bij het letten op belangrijke aspecten tijdens bezichtigingen, zoals bijvoorbeeld de bouwkundige staat en juridische punten. Bovendien helpen wij met het onderhandelen van de prijs en brengen u indien gewenst in contact met een hypotheekadviseur. Makelaardij Middelbrink staat u als makelaar in Steenwijk bij van begin tot eind in het proces.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Uw huis verkopen in Steenwijk met Makelaardij Middelbrink

Het verkopen van uw huis in Steenwijk is een spannende stap. Onze makelaars, Gerard en Agnes, staan voor u klaar om deze spanning weg te nemen. Als u ervoor kiest om uw woning via ons te verkopen, zorgen wij voor een professionele presentatie. Deze presentatie kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Foto’s van zowel het interieur als exterieur
  • Professionele hoogtefoto’s
  • 2D- en 3D plattegronden
  • 360 graden foto’s
  • Video’s
  • Een drone-opname

Uw huis wordt aangeboden op Funda, VBO, onze eigen website en in onze kantoren en etalages. Tijdens het verkoopproces houden wij alle biedingen bij, waardoor het geheel gestructureerd en overzichtelijk verloopt. Onze makelaars regelen alle bezichtigingen zelf en begeleiden potentiële kopers naar de aankoop van uw huis. Door te kiezen voor Makelaardij Middelbrink kunt u zorgeloos uw huis verkopen in Steenwijk.

Verkoop uw woning via Makelaardij Middelbrink

Taxatie van panden in de omgeving Steenwijk

Als makelaar in Steenwijk bieden wij ook taxatiediensten aan voor diverse soorten vastgoed. Of u nu een nieuw huis hebt gekocht, een taxatierapport nodig heeft voor financiering of een agrarische- of bedrijfstaxatie nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Gerard en Agnes Middelbrink zijn beiden Register Taxateurs, waarbij Gerard bevoegd is om agrarische taxaties uit te voeren. Hij blijft nauwlettend op de hoogte van de agrarische ontwikkelingen en trends.

 

Vraag een indicatie van de verkoopprijs

Al ruim 40 jaar dé makelaardij in Steenwijk

Makelaardij Middelbrink, gevestigd in Steenwijk, heeft meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedwereld. In 1981 startte agrariër Lykel Middelbrink de makelaardij, aanvankelijk gericht op het taxeren van agrarische objecten. Al snel groeide het bedrijf uit tot een full-service makelaarskantoor met focus op de agrarische en woningsector.

Sinds 2001 wordt het bedrijf geleid door de tweede generatie Middelbrink, zoon Gerard en partner Agnes. Samen zorgen zij voor de aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed, met een persoonlijke benadering gedurende het gehele proces. Lees hier meer over de geschiedenis van de makelaardij in Steenwijk.

Neem contact Makelaardij Middelbrink: uw makelaar in Steenwijk

Als makelaar in Steenwijk kennen wij de regio als geen ander. Vanuit ons kantoor helpen wij u graag bij de aankoop, verkoop en taxatie van uw pand. Heeft u vragen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan. Ontdek wat Makelaardij Middelbrink voor u kan betekenen in de omgeving van Steenwijk.

Naast onze makelaardij in Steenwijk helpen wij u ook graag vanuit onze vestigingen in Blokzijl en Emmeloord.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA