Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Kraggenburg – Zwartemeerpad 1

Hulp nodig?

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel direct!

0527 - 25 33 70 - 0521 - 82 02 10

Kraggenburg – Zwartemeerpad 1

Postcode
8317 PE
Plaats
Kraggenburg
Koopprijs
€ 415.000,- k.k.
Direct contact opnemen over deze woning? Bel direct naar 0527 - 25 33 70 of 0521 - 82 02 10 Mail direct naar [email protected]
Of kom met ons in contact!
Woningaanvraag

Omschrijving

Midden tussen de appel- en perenboomgaard van Kraggenburg vindt u dit rustig gelegen vrijstaande woonhuis met fruittelersschuur.

Oorspronkelijk gebouwd in 1955 als fruittelerswoning, en inmiddels in gebruik voor particuliere bewoning (met bestemming wonen). Het oorspronkelijke erf van 1.930 m² uit uitgebreid met 1.000 m² grond, zodat er bijna 3.000 m² erf en ondergrond beschikbaar is.

De afgelopen periode heeft de eigenaar de hele woning gestript en verduurzaamd. De woning is nu dus toe aan het geschikt maken voor bewoning. De begane grondvloer en de muren zijn volledig nageïsoleerd, en de meeste kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen met HR+ beglazing. In de leefruimte zijn twee dubbele openslaande tuindeuren met toegang naar de achtertuin gerealiseerd. Ook is de woning voorzien van zonnepanelen.

De hele begane grond is thans een open ruimte met nieuwe robuuste stalen kolommen ten behoeve van ondersteuning van de verdiepingsvloer. Er is een nieuwe opening gecreëerd voor de trapopgang, waarin een spiltrap is aangebracht.

Op de eerste verdieping zijn drie toekomstige slaapkamers, en een badkamer. In de grootste slaapkamer (van twee slaapkamers één kamer gemaakt) is het plafond verwijderd, waardoor de vliering bij de kamer is getrokken. De badkamer is nog basis en beschikt over een douche en een wastafel.

Op het erf zijn een aantal bijgebouwen beschikbaar. De belangrijkste schuur is de voormalige fruittelersschuur, die nog beschikt over authentieke elementen. Daarnaast is een betonnen garage aanwezig, en nog enkele vervallen houten schuren. De daken van de bijgebouwen bestaan uit asbestcementplaten.

Het Zwartemeerpad is een een fraaie straat en oorsponkelijk geheel ingericht ten behoeve van fruitteelt. Een aantal boerderijen zijn thans nog agrarisch aktief, een ander deel is reeds in gebruik voor (particuliere) bewoning.

Dit object biedt volop mogelijkheden voor het uitoefenen van een beroep of bedrijf aan huis. De gemeente Noordoostpolder geeft in haar bestemmingsplan buitengebied goed aan welke mogelijkheden toepasbaar zijn of worden.

Ideaal object voor degene die naar eigen smaak de woning wil afwerken, en op zoek is naar een rustige vrije kavel.

Kenmerken

Koopprijs
€ 415.000,- k.k.
Status
Verkocht
Inhoud
420 m3
Bouwjaar
1955
Perceel
2.930 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Perceel
2.930 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Soorten
Vrijstaand steen

Foto's

Bekijke deze woning op de kaart

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of 0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00
[email protected]
Direct mailen? Dat kan natuurlijk ook!
Contact opnemen

Maatwerk of advies nodig?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA