Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Zuidveen of Onna

Bent u op zoek naar een makelaar in Zuidveen of Onna? In deze omgeving gaat men naar Makelaardij Middelbrink, een allround makelaarskantoor met jaren ervaring in de aankoop, verkoop en taxatie van uw onroerend goed. Bij ons krijgt u te maken met een actieve en betrouwbare makelaar die altijd met u meedenkt. Daarnaast helpen wij u met zoeken naar de juiste oplossing op al uw vragen. Aarzel niet en neem contact op met een van onze makelaars in Zuidveen of Onna!

Verkoop uw woning met een makelaar in Zuidveen of Onna

Het verkopen van uw huis is spannend. Gerard en Agnes, makelaars in Emmeloord, nemen deze spanning bij u weg. Wanneer u via ons uw woning te koop zet, zorgen wij ervoor dat uw huis tijdens de verkoop mooi wordt gepresenteerd aan de kopers. Dit wordt gedaan door middel van professionele foto’s, hoogtefoto’s, 2D- en 3D plattegronden en eventueel 360 graden foto’s, een video en/of een drone-opname.

Wij bieden uw huis aan op Funda, VBO, onze eigen website en in onze kantoren en etalages. Tijdens het verkopen van uw huis houden wij alle biedingen bij. Op deze manier werken wij gestructureerd en overzichtelijk. Dit is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor u. Wij zetten alle bezichtigingen zelf op en zorgen ervoor dat de kijker verandert naar de koper van uw huis. Onze makelaars staan u tijdens het verkoopproces altijd bij.

Gerard Middelbrink

Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink

Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Onze makelaars in Zuidveen of Onna helpen u met uw nieuwe droomhuis

Gerard en Agnes zijn als aankoopmakelaar actief in Emmeloord en de omliggende regio. Het meenemen van een makelaar naar een bezichtiging verhoogt de kans op het krijgen van uw droomwoning. Tijdens het proces om een huis te kopen zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tevens begeleiden wij u als aankoopmakelaar met het volgende:

  • Het uitzoeken van de juiste woning
  • Het geven van financieel advies
  • Het taxeren van de woning
  • Het begeleiden van de aankoop
  • Juridische afwikkelingen bij de notaris

Daarnaast gaan wij met u mee naar de bezichtiging waar wij samen met u letten op de belangrijke aspecten van het huis. Uit ervaring weten wij dat de bouwkundige staat en kennis van juridische punten zaken zijn waar onze klanten graag ondersteuning bij wensen. Verder helpen wij met het onderhandelen van de prijs en brengen wij u desgewenst in contact met een hypotheekadviseur als u op zoek bent naar een hypotheekadvies. Tot slot zorgen wij voor de overdracht van de gegevens aan de notaris en wordt er door ons een eindinspectie van de woning gemaakt. Kortom, Makelaardij Middelbrink in Emmeloord staat van het begin tot aan het eind voor u klaar!

Ons aanbod

Wij taxeren uw pand in de omgeving Zuidveen of Onna

Als makelaar in Zuidveen of Onna helpen wij u met het taxeren van panden. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe woning is gekocht, er een taxatierapport voor uw financiering nodig is of wanneer u een agrarische- of bedrijfstaxatie nodig heeft.
Gerard en Agnes Middelbrink zijn beide Register Taxateurs. Daarnaast is Gerard bevoegd om agrarische taxaties uit te voeren. Hij houdt de agrarische ontwikkeling nauw in de gaten, waardoor hij op de hoogte is van de nieuwste trends.

 

Vraag een indicatie van de verkoopprijs

Hoe Makelaardij Middelbrink dé makelaar in Zuidveen of Onna is geworden

Makelaardij Middelbrink, makelaar in Zuidveen of Onna, heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van onroerend goed. In 1981 begon agrariër Lykel Middelbrink de makelaardij. In het begin was hij vooral bezig met het taxeren van agrarische objecten, maar al snel werd het bedrijf uitgebreid naar een full service makelaarskantoor met de focus op de agrarische sector en de woningsector.

Inmiddels wordt het bedrijf sinds 2001 gerund door de tweede generatie Middelbrink, zoon Gerard en zijn partner Agnes. Samen zorgen zij voor de aankoop, verkoop en taxatie van uw onroerend goed. Hierbij staan u en uw huis in de hoofdrol. Daarnaast begeleiden zij u tijdens het hele verkoop- en koopproces. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaars.

Kom langs bij Makelaardij Middelbrink: dé makelaar in Zuidveen of Onna

Als makelaar in Zuidveen of Onna weten wij als geen ander wat deze omgeving te bieden heeft. Dichtbij Steenwijk gelegen is Zuidveen of Onna een heerlijke omgeving om te wonen. Vanuit onze makelaardij helpen wij u graag met de aankoop, verkoop en taxatie van uw pand.
Heeft u nog vragen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen als makelaar in Zuidveen of Onna.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA