Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Willemsoord Paasloo Basse

Zoekt u een makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse die u kan helpen op meerdere facetten? Makelaardij Middelbrink is dan de juiste keuze. Wij zijn een allround makelaarskantoor dat werkzaam is in de regio’s Steenwijkerland, Noordoostpolder en de gebieden daaromheen. Wij kunnen u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis of agrarisch goed in Wolvega. Daarnaast kunnen wij taxaties uitvoeren en u helpen in het contact met de hypotheekadviseur.

Makelaardij Middelbrink: uw makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse

Makelaardij Middelbrink is een familiebedrijf met vele jaren ervaring in onroerend goed en makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse en omgeving. Wij zijn een allround makelaardij, wat betekent dat wij u op meerdere gebieden binnen de vastgoedwereld kunnen helpen. Zowel bij de aankoop of verkoop van uw huis of bijvoorbeeld de taxatie van vastgoed. Ongeacht de dienst die u bij ons afneemt, zorgen wij er altijd voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor een makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse die ervaring heeft, betrouwbaar is en kwalitatief werk levert, moet u bij makelaardij Middelbrink zijn.

Huis in Willemsoord, Paasloo of Basse kopen?

Door de jaren heen is de huizenmarkt sterk veranderd. Wij als makelaar snappen dat u soms even niet meer weet wat u moet verwachten of welke stappen u het beste kunt nemen. Bij het kopen van een woning kunnen wij u begeleiding bieden van A tot Z.

Wij begeleiden u vanaf de start van de zoektocht tot de gezette handtekening onder het koopcontract. Als aankoopmakelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse zorgen wij ervoor dat we samen met u uw droomhuis zullen vinden.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Gaat u uw huis verkopen in Willemsoord, Paasloo of Basse?

Heeft u besloten om uw huis in Wolvega te verkopen? Wij kunnen u als verkoopmakelaar hier goed bij helpen. Doordat wij ook taxaties mogen doen, kunnen wij de marktwaarde van uw huis vaststellen.

Wij zorgen er bovendien voor dat uw huis mooi gepresenteerd wordt en dat bij de bezichtigingen de kijker een volledig beeld van de woning krijgt. Door het inzetten van een fotograaf voor foto´s en video’s van de woning zullen wij een zo goed mogelijk beeld creëren waardoor de kijker niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een verkoopmakelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse te bespreken.

 

Neem contact op voor meer informatie

Professionele taxateur in Willemsoord, Paasloo of Basse

Naast verkoop- en aankoopmakelaar zijn wij ook actief als taxateur in Wolvega. Wij kunnen een taxatie uitvoeren voor uw woning of agrarisch goed. Doordat wij als register taxateurs ingeschreven staan kunnen wij een taxatie voor u opmaken. Wij zijn ingeschreven bij het NWWI die de rapporten van alle aangesloten taxateurs keurt. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door de NWWI is goedgekeurd.

Als taxateur in Willemsoord, Paasloo of Basse komen wij graag met u in contact, zodat wij een prijsafspraak kunnen maken.

Hypotheekadvies

Voor ondersteuning en gedegen financieel advies bij het aanvragen van een hypotheek voor een huis in Willemsoord, Paasloo of Basse, kunt u ook bij Middelbrink Makelaardij terecht. Wij kunnen u in contact brengen met onze partners voor hypotheekadvies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed ondersteunen bij deze financiële aangelegenheid.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Specialist op het gebied van agrarisch goed

Voor een agrarisch taxateur kunt u bij ons terecht. Als makelaardij zijn wij ingeschreven als register taxateur in de kamer landelijk en agrarisch goed. Hierdoor mogen wij u helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van agrarisch goed.

De kwaliteit van de taxaties blijft gewaarborgd doordat wij onder andere elk jaar diverse cursussen volgen. Een taxatie is altijd maatwerk, daarom wordt altijd van tevoren gevraagd wat het doel is voor het doen van een taxatie. Wilt u agrarisch goed laten taxeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Worden wij uw makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden van een makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse en omgeving te bespreken. Wij zijn als makelaars vaak op pad. Daarom zouden wij het fijn vinden om een afspraak met u in te plannen zodat wij echt de tijd voor u hebben. Voor een ervaren en betrouwbare makelaar in Willemsoord, Paasloo of Basse moet u bij makelaardij Middelbrink zijn.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA