Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Ossenzijl en Kalenberg

Wij zijn een familiebedrijf dat kennis heeft van meerdere facetten op de huizenmarkt. Als allround makelaar in Ossenzijl en Kalenberg kunnen wij u helpen bij het kopen, verkopen en taxeren van uw woning of agrarisch goed. Wij volgen jaarlijks diverse cursussen zodat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft. Voor een betrouwbare en enthousiaste makelaar in Ossenzijl moet u bij Makelaardij Middelbrink zijn.

Makelaar in Ossenzijl en Kalenberg voor de beste resultaten

Zoekt u een makelaar in Ossenzijl en Kalenberg? Door het opgroeien in de omgeving en vele jaren ervaring weten wij precies wat er speelt en kunnen wij u goed helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Ossenzijl en Kalenberg. Daarbij zijn wij ook bevoegd om u te helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van agrarisch goed. Als familiebedrijf hebben wij al vele inwoners in de omgeving geholpen met het bemachtigen van een droomhuis of juist het ondersteunen bij een volgende stap door het verkopen van een woning. Bent u benieuwd wat wij als makelaar in Ossenzijl en Kalenberg voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Begeleiding bij het kopen van een huis

Doordat wij als makelaars dagelijks bezig zijn met verkopen, kopen of taxeren van woningen, kunnen wij u goed helpen als aankoopmakelaar in Ossenzijl en Kalenberg. Wij begrijpen dat het kopen van een huis een spannende aangelegenheid is. Daarom kunnen wij u begeleiden bij het oriënteren en regelen van bezichtigingen voor u. Als u besloten heeft te willen bieden op het huis dat u bezichtigd heeft, kunnen wij samen met u een bod uitbrengen.

Op het moment van aankoop moet de financiering geregeld worden. Wij kunnen zorgen dat er contact wordt gelegd met een hypotheekadviseur. De overdracht van gegevens aan de notaris voor de benodigde akten wordt door ons geregeld en beoordeeld. Wij begeleiden u als aankoopmakelaar in Havelte vanaf het eerste contactmoment tot dat de handtekening is gezet.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Wilt u uw huis verkopen in Ossenzijl of Kalenberg?

Heeft u besloten om uw huis in Ossenzijl of Kalenberg te verkopen? Dan kunt u hiervoor eveneens bij Makelaardij Middelbrink terecht. Wij kunnen ervoor zorgen dat de marktwaarde van uw huis deskundig wordt vastgesteld, wij zorgen voor een professionele presentatie door middel van 360 graden foto’s en video’s en zorgen actief voor bezichtigingen. Wanneer er een potentiële koper is, kunnen wij u als verkoopmakelaar in Ossenzijl helpen bij de juridische onderhandelingen, de koopovereenkomst en de eindafwikkeling bij de notaris.

Neem contact op voor meer informatie

Makelaardij Middelbrink: uw taxateur in Ossenzijl of Kalenberg

Als taxateur in Ossenzijl of Kalenberg kunnen wij u helpen wanneer u een taxatierapport nodig heeft voor bijvoorbeeld de financiering van uw nieuwe woning of het op waarde schatten van uw huidige woning (bijvoorbeeld voor de verkoop).

Ook kunnen wij uw bedrijfs- of agrarisch goed taxeren. Doordat wij ingeschreven staan als register taxateurs in de kamer Wonen en Agrarisch & Landelijk vastgoed mogen wij deze diverse taxaties uitvoeren. Wij staan ingeschreven bij het NWWI. Alle Nederlandse geldverstrekkers accepteren een rapport dat gevalideerd is door het NWWI. Voor een taxateur in Ossenzijl kiest u Makelaardij Middelbrink.

Ervaring in agrarisch goed

Wij zijn ingeschreven als register taxateur in de kamer Landelijk & Agrarisch Vastgoed. Hierdoor mogen wij u helpen bij het taxeren, kopen of verkopen van agrarisch goed. Wij zijn van huis-uit thuis in de agrarische wereld maar hebben eveneens veel deskundigheid met betrekking tot de woningmarkt. Door jaarlijks cursussen te volgen wordt het kwaliteitsniveau behouden.

Een taxatie is altijd maatwerk, daarom zullen wij voor het uitvoeren van een taxatie altijd een aantal vragen aan u stellen. Wilt u onze hulp bij het taxeren, verkopen of kopen van agrarisch goed? Neem dan contact met ons op.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Ontstaan van Ossenzijl

Ossenzijl is een dorp in de gemeente Steenwijkerland in de Nederlandse provincie Overijssel. Het heeft ongeveer 570 inwoners. Waarschijnlijk dankt het dorp de naam Ossenzyle (1437) aan een familie Osse, die een schutsluis of zijl in de monding van de Linde zou hebben laten aanleggen. Tegenwoordig is deze sluis niet meer in gebruik.
Ossenzijl ligt aan de Kalenbergergracht, die de Weerribben en Kalenberg via de Linde met de Friese meren verbindt. Tegenwoordig wordt dit water vooral gebruikt door plezierjachten.
Vooral in de zomer trekt Ossenzijl veel toeristen die een dagje naar Nationaal Park Weerribben-Wieden gaan. Ossenzijl ligt in het natuurgebied De Weerribben. Dit gebied is al eens uitgekozen tot mooiste plek van Nederland.

Kalenberg

Het kleine dorp is gelegen midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de provincie Overijssel. Kalenberg telde in 2023 zo’n 225 inwoners. Door het dorp loopt de Kalenbergergracht.
Het dorpje werd gesticht in 1313 als Calumburg. Na de turfgraverij gingen de Kalenbergers zich richten op de visserij, veehouderij en de rietteelt. Kalenberger riet is nog steeds een gewild bouwmateriaal voor het dekken van daken en windmolens. Het merendeel van de woningen in dit dorp wordt bewoond door ‘mensen van buiten’. In het gebied zijn twee kleine molentjes, de Tjasker Kalenberg en De Wicher, een spinnenkopmolen.

Kiest u makelaardij Middelbrink als uw makelaar in Ossenzijl of Kalenberg?

Wij helpen u erg graag met het kopen, verkopen of taxeren van uw woning als makelaar in Ossenzijl of Kalenberg. Heeft u vragen, komt u er zelf niet helemaal uit of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij staan u graag te woord via mail of telefoon. Wilt u langskomen? Geen enkel probleem! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zorgen dat we alle tijd voor u hebben.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA