Als makelaar zijn wij vaak op pad | Bij voorkeur bezoek op afspraak

Makelaar Dwarsgracht Muggebeet Jonen

Voor een allround makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen moet u bij Makelaardij Middelbrink zijn. Wij kunnen u helpen bij het kopen, verkopen en taxeren van uw woning of agrarisch goed. Daarbij bieden wij passende begeleiding in het contact met de hypotheekadviseur. Als familiebedrijf hebben wij jarenlange ervaring in de wereld van onroerend goed. Zoekt u een makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen? Kom eens langs bij Makelaardij Middelbrink.

Een betrouwbare makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen

Als makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen staat kwaliteit bij ons op de eerste plaats. Structureel werken wij aan het up to date houden van onze kennis en kunde door bijvoorbeeld het jaarlijks volgen van verschillende cursussen, om zo de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij hier op inspelen en u hier waar nodig over informeren. Voor een betrouwbare, ervaren makelaar nabij Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen kiest u voor Makelaardij Middelbrink.

Ervaren aankoopmakelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen

Bij het kopen van een huis komen veel dingen kijken. Er moet een hypotheek worden aangevraagd, er moeten bezichtigingen worden gepland en mocht u uw droomhuis hebben gevonden, dan moet er een bod worden gedaan. Wij helpen u graag met alle stappen van dit proces als aankoopmakelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen. Of u als starter de huizenmarkt betreedt of al meer ervaring heeft met het kopen van woningen, de ondersteuning van iemand die verstand heeft van zaken is altijd fijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u deze passende begeleiding bieden.

Hypotheekadvies

Als u een huis wilt kopen in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen is het fijn om te weten of u deze kunt betalen. Of u een huis wel of niet kan betalen hangt af van hoeveel hypotheek u kan krijgen. Een gesprek met een hypotheekadviseur kan erg spannend zijn. Wij werken samen met verschillende partners om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het aanvragen van een hypotheek. Wij brengen u in contact met een adviseur die vanaf het eerste contactmoment tot het zetten van de handtekening u begeleidt.

Bekijk hier ons huidige aanbod woningen

Makelaardij Middelbrink: uw verkoopmakelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen

Als verkoopmakelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen kunnen wij u tevens helpen bij het verkopen van uw huis. De eerste stap van het verkopen van uw woning is het vaststellen van de marktwaarde. Doordat wij staan ingeschreven als taxateur kunnen wij dit voor u uitvoeren. Vervolgens kunnen wij door middel van 360 graden foto’s en video’s uw huis mooi presenteren en zorgen wij ervoor dat de kijker een compleet beeld heeft van de woning. Zijn er belangstellenden voor uw woning? Dan ondersteunen wij u bij het proces van bezichtigingen plannen en afspraken maken met een potentiële koper. Ook over de juridische afwikkeling hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Wij weten precies waarop u moet letten en zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw woning kan verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van Makelaardij Middelbrink als verkoopmakelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen te bespreken.

Neem contact op voor meer informatie

Uw woning in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen laten taxeren?

Voor een taxateur in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen kunt u eveneens bij Makelaardij Middelbrink terecht. Wij staan als register taxateur ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateur in de kamer wonen, agrarisch en landelijk vastgoed. Wij zijn aangesloten bij het NWWI die de rapporten van taxaties van alle aangesloten taxateurs keurt. Zo weet u zeker dat een Nederlandse geldschieter deze taxatie accepteert. Zoekt u een taxateur in deze omgeving? Wij helpen u graag verder.

Kopen, verkopen of taxeren van agrarisch goed

Wij zijn sinds 2001 bevoegd als agrarisch makelaar en taxateur. Doordat wij al vele jaren werkzaam zijn in deze omgeving en hier zijn opgegroeid, kennen wij de omgeving als geen ander en kunnen we de verschillen tussen de gemeenten goed benoemen. Hierdoor kunnen wij u adviseren en informeren tijdens uw proces.

De markt van agrarisch goed is constant in beweging door bijvoorbeeld de maatregelen van de overheid en de constant fluctuerende rentes. Door alle maatregelen en ontwikkelingen goed bij te houden kunnen wij hier tijdig op reageren. Zoekt u een makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen om u te helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van agrarisch goed? Wij van Makelaardij Middelbrink staan voor u klaar.

Gerard Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Gerard Middelbrink

          

Agnes Middelbrink
Makelaar & Taxateur
Agnes Middelbrink

               

Kiest u voor ons als makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonen?

Bent u ervan overtuigd dat wij de juiste makelaar in Dwarsgracht, Muggebeet of Jonenzijn die u kan helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van uw huis of agrarisch goed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken op afspraak zodat wij echt de tijd voor u kunnen nemen.

Contact opnemen

0527 - 25 33 70 of
0521 - 82 02 10
Op werkdagen van 9:00 - 17:00
[email protected]
Direct mailen?
Contact opnemen

Heeft u behoefte aan advies?
Wij bellen jou!

Als makelaars zijn wij vaak op pad. | Bezoek bij voorkeur op afspraak.
Wat is mijn woning waard?
Er direct achter komen hoeveel jouw woning waard is? Klik dan hier

Wij bellen jou!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen

Laat jou gegevens achter
Copyright © 2024 Middelbrink Makelaardij. Realisatie: WDA