Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Paasloerweg 4 in Paasloo 8378 JB

Paasloerweg 4

8378 JB Paasloo, NL
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Paasloërweg 4 Paasloo,

Aan de doorgaande weg van Steenwijkerwold Oldemarkt staat deze royale woonboerderij tussen het bosrijke coulissenlandschap te pronken.
De boerderij is in uitstekende staat van onderhoud en gedeeltelijk voorzien van een rieten kap die in een goede staat van onderhoud verkeert en hierbij mooi contrasterende geglazuurde dakpannen op de voorzijde. Aan de...
Lees meer

Kenmerken

Perceeloppervlakte 02 ha 87 a 93 ca
Lees meer

Omschrijving

Paasloërweg 4 Paasloo,

Aan de doorgaande weg van Steenwijkerwold Oldemarkt staat deze royale woonboerderij tussen het bosrijke coulissenlandschap te pronken.
De boerderij is in uitstekende staat van onderhoud en gedeeltelijk voorzien van een rieten kap die in een goede staat van onderhoud verkeert en hierbij mooi contrasterende geglazuurde dakpannen op de voorzijde. Aan de voorzijde van de boerderij is een mooi gesmeed hekwerk geplaatst en voorts voorzien van in goede staat verkerende omheiningen.

Op het terrein staat een ruime garage en hierin is tevens een werkplaats en gezellige kroeg gehuisvest. Achter deze garage is nog een schuur gebouwd waar een paardenstal is ondergebracht en ruime bergingsmogelijkheden.

Er is een ruime verharding op het terrein aangebracht. Van de gemeente is er echter een schrijven binnen gekomen dat een gedeelte hiervan moet worden verwijderd en dat de grond moet worden hersteld in “agrarisch met waarden”.

De woning is voorzien van een ruime entree met trapopgang en toegang naar keuken met aansluitend ruime eetkamer voorzien schouw met houtkachel. Aan de achterzijde van de boerderij is de ruime living gesitueerd met schuifpui op de zuidzijde. Tevens is er een royale badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel op de begane grond. In de zijvleugel van de boerderij is een ruim kantoor gevestigd in de voormalige garage.
Op de verdieping geeft de ruime overloop toegang naar vier slaapkamers.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 87 a 93 ca Kadastrale gegevens Gemeente IJsselham Sectie T Perceelnummer 736 Oppervlakte 15310 m² Kadastrale gegevens Gemeente IJsselham Sectie T Perceelnummer 1071 Oppervlakte 8240 m² Kadastrale gegevens Gemeente IJsselham Sectie T Perceelnummer 735 Oppervlakte 1270 m² Kadastrale gegevens Gemeente IJsselham Sectie T Perceelnummer 717 Oppervlakte 3815 m² Kadastrale gegevens Gemeente IJsselham Sectie T Perceelnummer 641 Oppervlakte 158 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring