Onze makelaardij bestaat inmiddels al ruim dertig jaar. De vader van Gerard Middelbrink begon in Steenwijk met de makelaardij. Nadat Gerard zelf jarenlang een akkerbouwbedrijf heeft gehad begon het makelaarsvirus ook bij hem te kriebelen. In 2001 is hij samen met Agnes begonnen in de makelaardij om vervolgens in 2006 zich samen op het makelaarswezen te richtten.

Het makelaarsbedrijf groeit gestaag door. Middelbrink Makelaardij is een flexibel en creatief kantoor geworden, dat mede ingegeven door de geschiedenis weet wat aanpassingen zijn.

Vaak hebben mensen behoefte aan een veel breder advies dan alleen ‘het huis’. De huidige samenleving verandert, mensen en organisaties zijn steeds vaker specialistisch bezig, waardoor een versnippering van advies ontstaat. Middelbrink Makelaardij merkt dat er steeds vaker behoefte is aan een spin in het web, die de klant helpt met het vinden van een praktische oplossing.

Wat wij leuk vinden aan ons werk is dat we complexe vragen kan vertalen naar wat een klant nodig heeft. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bemiddelen is het verbinden van mensen. Vaak komt er bij de aan- of verkoop van een woning emotie om de hoek kijken. Respect, maar ook daadkracht zijn nodig. Goede kennis van juridische afwikkeling, inzicht in financiële en fiscale oplossingen. Hoe complex kun je het maken ….. Ook een klant, die ‘gewoon’ zijn huis wil (ver)kopen krijgt bij ons dezelfde aandacht.

Mocht u kennis willen maken met onze manier van denken, nodigen wij u graag uit op ons makelaarskantoor aan de Tromp Meestersstraat in Steenwijk of in ons kantoor op de boerderij H.D. Louwes aan de Marknesserweg. Maar eigenlijk komen wij liever bij u thuis om in een voor u vertrouwde omgeving uw plannen te bespreken.