Vorige | Volgende

Scheerwolde

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

Ter overname aangeboden:
Een volledig in gebruik zijnde PALINGKWEKERIJ met educatieve ruimte voor TOERISTISCHE activiteiten en vrijstaand woonhuis. Gunstig gelegen aan het vaarwater Steenwijkerdiep met mogelijkheid voor terras aan het water. Ideale toeristische activiteit voor fietsers en vaarders, dagtochten met bus of rondvaartboot.

Het bedrijf heeft een juiste bestemming, en biedt volop mogelijkheden voor creatieve expansie.

Dit goed renderende bedrijf staat op een perceel grond van 3.200 m² en beschikt over de volgende gebouwen:
1. bedrijfsloods van 802 m², met kwekerij, inpandig kantoor, toilet, douche.
2. educatieve ruimte van 135 m² met bar, keuken incl. alle apparatuur en overkapt terras, bouwjaar 2003.
3. bedrijfsruimte van 198 m².
4. bijgebouw
5. vrijstaand woonhuis met inhoud van 502 m³, bouwjaar 2003.
6. overkapping, en carport voor auto, 2016.
7. erfverharding

Op het erf is een eigen palingrokerij aanwezig. Alle bedrijfsinventaris van palingkwekerij en educatieve ruimte zijn in de prijs begrepen. De paling wordt aan diverse afnemers verkocht.

U kunt het lopende bedrijf overnemen en de eigenaren zijn bereid u als coach te begeleiden bij de opstart van het bedrijf, zodat u daarna zelfstandig als kweker aan de slag kunt.
De commerciële activiteiten voor wat betreft educatieve ruimte kunnen volop worden uitgebreid. Er zal een warme overdracht plaatsvinden van alle relaties en contacten voor wat betreft excursies op de kwekerij (dagtochten/ bussen/ rondvaartboten).

Het bedrijf ligt gunstig aan de vaarweg het Steenwijkerdiep met mogelijkheid voor het aanleggen van een boot. Het Steenwijkerdiep is een open vaarverbinding (hoge masten route) met o.a. Friesland, Wieden & Weerribben.

Het woonhuis is in 2003 gebouwd en heeft de volgende indeling: Entree met hardhouten trapopgang, meterkast, toilet met fonteintje, bijkeuken met opstelling witgoed, kantoor, ruime woonkamer met houtkachel en gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping vindt u twee grote slaapkamers, waarvan één met inloopkast, berging, badkamer en technische ruimte.

De educatieve ruimte heeft een afmeting van 11,50m x 11,75m en biedt mogelijkheid voor ca. 200 gasten, zowel binnen als op het buitenterras.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer informatie geven over de bedrijfsactiviteiten, het ondernemingsplan, financieringsplan, coulante overdracht van bedrijf en bedrijfskennis.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Overig object
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 32 a 0 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
N
Perceel
2930
Are
32

Kadastrale gegevens

Gemeente
IJsselham
Sectie
N
Perceel
2930
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

  • vbo
  • vastgoedcert
  • scvm
  • nwwi
  • tu
  • funda
  • fundabusiness
  • fundalandelijk
  • nrvt