Vorige | Volgende

Vledderveen

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

Schitterend gelegen landgoed Lyma-horst

Dit NSW-gerangschikt landgoed ligt in een mooie rustige beboste omgeving, tussen Wilhelminaoord en Vledderveen. Het landgoed heeft de grootte van ruim 9 ha en is vrijgesteld van openstelling voor publiek.
Aan het einde van een ruim 100 meter lange oprijlaan staan de bebouwingen van dit landgoed, bestaande uit een ruim woonhuis met in de directe nabijheid een schuur die is ingericht als stalruimte voor paarden. In deze schuur is ruimte gemaakt voor 10 ruime paardenboxen en ruime werkruimtes. De schuur is voorzien van een geïsoleerde kap met dakpanprofielplaten als dakbedekking. Even verderop staat een tweede schuur als kapschuur. Ook deze schuur is voorzien van geïsoleerde dakpanprofielplaten. De tuin van het huis gaat, slechts gescheiden door een mooie beukenhaag, over in een prachtig stuk natuur waarin in ruime vijver is gegraven met een eilandje en mooie waterlelies.
Op het terrein is eveneens een manegebak aangelegd met een stapmolen. Verder zijn nagenoeg alle landerijen omringd door een deels houten hekwerk, de rest van het landgoed is nagenoeg in zijn geheel omsloten door een Heras-hekwerk. Op het terrein zijn enkele percelen natuur aangelegd met inlandse houtsoorten.
Het woonhuis is praktisch van omvang en omgeven door een eveneens praktische tuin met veel gazon. Vanuit het huis is er een prachtig uitzicht op de keurig aangelegde bebossing, waar eveneens de reeën uit de buurt van profiteren. De woning is voorzien van een geïsoleerde kap met recent vernieuwde geglazuurde pannen.
Indeling begane grond: ruime entree met hal en trapopgang en toilet, woonkamer met aansluitend keuken, op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer. De lange verbindingsgang biedt verder nog toegang naar het bergingsgedeelte aan de achterzijde van het huis.
De verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers en overloop.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
6 ha 18 a 50 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vledder
Sectie
H
Perceel
72
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
vledder
Sectie
H
Perceel
1433
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Vledder
Sectie
H
Perceel
1434
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
vledder
Sectie
H
Perceel
1623
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
vledder
Sectie
H
Perceel
1624
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

  • vbo
  • vastgoedcert
  • scvm
  • nwwi
  • tu
  • funda
  • fundabusiness
  • fundalandelijk
  • nrvt